Κατηγορίες

ENERGY BODY SYSTΕMS KOLLAGEN Fortigel plus vitamin C Kολλαγόνο με βιταμίνη C & Stevia, γεύση mirabelle (1000ml)

Μάρκα: ENERGY BODY SYSTEMS
Κωδικός Προϊόντος: 330
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 24,50€ 45,00€
κέρδος: 20,50€ ή 45,56%

Ποσότητα:

 

FORTIGEL – ΔΩΣΤΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

Το μόνο βιο-ενεργό συστατικό, χωρίς καμία αρνητική παρενέργεια,που αποδεδειγμένα διεγείρει την αναγέννηση του χόνδρου.

Το κολλαγόνο ως πρωτεΐνη, αποτελεί το 70% των αρθρώσεων.1 στους 4 υποφέρει από εκφύλιση των αρθρώσεων και δυστυχώς το νούμερο αυξάνεται. Ο κύριος λόγος είναι η ηλικία και το μηχανικό στρες των αρθρώσεων.

Το kollagen με βιταμίνη C, της FFB - ENERGYBODY περιέχει to fortigel ,ένα πρωτοποριακό συστατικό για την αναγέννηση των αρθρώσεων, το οποίο προσφέρει βοήθεια για όσους υποφέρουν.

Τα χαμηλού μοριακού βάρους πεπτίδια κολλαγόνου που περιέχονται στο fortigel έχει αποδειχτεί ότι διεγείρουν τα χονδροκύτταρα των αρθρώσεων στη παραγωγή νέου χόνδρου .

Το fortigel – προάγει την υγεία και την ανάπτυξη των αρθρώσεων.

Κλινική μελέτη που έγινε στο πανεπιστήμιο PENN STATE (USA 2008) , σε 147 αθλητές ,με μέσο όρο ηλικίας 20,1 έτη και όλοι με συμπτώματα πόνου στις αρθρώσεις έδειξε ότι με τη χρήση fortigel μετά από 24 εβδομάδες, τα συμπτώματα

είχαν υποχωρήσει τελείως και υπήρχε εμφανής αναγέννηση του χόνδρου σε σχέση με την ομάδα ατόμων που έπαιρνε θεραπεία placebo.

Η πιο πρόσφατη κλινική μελέτη που έγινε , διερεύνησε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα του fortigel στην σύνθεση της υαλίνης του χόνδρου.Η κλινική μελέτη πραγματοποιήθηκε το 2011 από Dr Macallicton , στο ιατρικό κέντρο TUFTS (USA) σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του HARVARD.

Η μελέτη αφορούσε άτομα με πρώιμη οστεοαρθρίτιδα γονάτου. Το δείγμα αποτελείτο από 30 άτομα τα όποια προσλάμβαναν 10γρ fortigel ημερησίως. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας-μελέτης έγιναν μαγνητικές τομογραφίες την 1η εβδομάδα ,την 24η εβδομάδα και την 48η εβδομάδα.

Η μελέτη κατέληξε ότι το fortigel έχει σαφή επίδραση στην διέγερση των πρωτεογλυκανών του χόνδρου, και στην σαφή αύξηση τους.Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το fortigel έχει άμεση επίδραση στην ανάπλαση του χόνδρου και στην αναγέννηση του ιστού των αρθρώσεων γενικότερα.

General
Supplier ENERGY BODY SYSTEMS

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο: